Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвАз съм учуден че пет-шест дена след отварянето

...
Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвАз съм учуден че пет-шест дена след отварянето
Коментари Харесай

Алибегов: Ако заведенията и фитнесите в Шумен затворят, хората ще се качат на колите си и идват във Варна

Редактор: 

e-mail: 

Кадър Нова Тв

Аз съм изумен че пет-шест дни след отварянето на заведенията, защото множеството сътрудници не съумяха да отворят на първи заради липса на средства или заради липса на на личен състав, те отвориха на трети, и на четвърти, аз съм много сюрпризиран, че четири дни по-късно още веднъж става дума за рестрикции, още веднъж става дума за заведения във връзка със болни. Защото безусловно на всички ни е ясно и без докторска степен, че сега би трябвало да се гледа две-три седмици обратно, както лекарите изясняват към този момент една година, с цел да се види от кое място в действителност идва това повишаване на броя. Категорични сме, че това не е от нас, най-хубавият образец за мен го дадоха клиентите, които незабавно на от първи нататък изпълниха заведенията, което значи, че ние сме едно безвредно място.

Така Ричард Алибегов разяснява в  " Здравей, България " по Нова Тв евентуалното ново затваряне на заведенията. 

Знаете, заведенията за хранене в хотелите работят от 21-ви декември, досега няма никакви огнища в страната, също по този начин няма огнища и в другите заведения за хранене. Приели сме всички рестрикции, правихме описи дори за имунизация и сме ги подали към Министерство на туризма, ние сме обезопасили нашите обекти на най-много и хората го правят оценка това, и се вижда в последните седем дни. Хората се връщат, защото са безусловно сигурни в сигурността им, тъй че за какво в този момент ще се връщаме още веднъж на такива думи за рестрикции. От това, което обаче чухме, доста по-притеснително, че районно ще бъдат затваряни обектите, добави Алибегов. 

Имаме опит от октомври месец с това нещо и знаем, че в случай че районно тръгнат да се лимитират заведенията, Министерството на труда и обществената политика и Министерството на стопанската система нямат никакъв механизъм за помощ и в този момент в случай че ме питате, дали ние ще затворим и ще оставим хората си на улицата без помощи, не, няма да затворим. Защото, отново ви споделям, не виждам безусловно никаква аргументация за това за какво би трябвало да затворим. Защо заведенията, за какво фитнесите и отново се спекулира  с молове. Това са неща, където се прави безусловно 100 % надзор и не разбирам по какъв начин по този начин ние ще бъдем в този момент част от тези 3500 случая в днешния ден. А също по този начин е хубаво да се споменете, че в днешния ден има 3400 излекувани, тъй като това малко остава на заден ред. Ако примерно заведенията и фитнесите в Шумен затворят, хората ще се качат на колите си и идват във Варна, сподели още Ричард Алибегов.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР